Gegevensbescherming, 23 mei 2018

Uw privacy is voor Wauwwatmooi van groot belang en daarom houden wij ons aan de privacywet ingaande 25 mei 2018. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij deze enkel gebruiken voor geen ander doel dan als bedrijf te kunnen functioneren. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met deze persoonlijke informatie.

Afhandelen bestelling Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij deze gegevens om de bestelling netjes af te handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om de bestelling te laten bezorgen.

Wij krijgen informatie over uw betaling. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens,  NAW-gegevens, geslacht, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig. Wij bewaren deze informatie totdat uw bestelling is afgerond en bewaren deze zeven jaar volgens de wettelijke bewaarplicht.

Contactformulier en Nieuwsbrief Via het formulier kunt u contact met ons opnemen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en NAW-gegevens. Deze hebben wij nodig zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij bewaren deze informatie totdat wij uw vraag hebben kunnen beantwoorden.

Andere partijen Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Bij een vermoeden van fraude dient er aangifte te worden gedaan bij de politie.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Reclame Wij willen u graag informeren over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

• via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Via social media kunt u ons ontvolgen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen Wij geven persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Cookies Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat deze niet steeds hoeft worden ingevuld. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding over cookies. Hierbij zullen we akkoord vragen voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Beveiliging Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

• Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen  waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd.

Wijzigingen in deze privacyverklaring Wanneer onze webwinkel wijzigt, passen wij de privacyverklaring aan.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens Als er vragen zijn of indien u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u registreren kunt u via mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen.

U heeft de volgende rechten:

• Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we registreren en met welk doel

• Inzage in de gegevens

• Corrigeren van gegevens

• Het verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• Intrekken van toestemming

• Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen Als u van mening bent dat u niet gehoord wordt dan kunt u een klacht indienen bij de toezichthouder,  De Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Wauwwatmooi , Sondelstraat 21, 8304 GB  Emmeloord

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 09-10-2018 - Vanmiddag voor 't eerst in jullie winkeltje geweest. Te veel...  lees meer
  • 18-09-2018 - Super leuke winkel! Wordt vast nog leuker op nieuwe lokatie! lees meer
  • 22-12-2017 - Wat een gave winkel ..erg leuke eigenaars en de artikelen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Wauwwatmooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.