Mijn naam is Linda Reitsema, eigenaresse van WAUWWATMOOI te Emmeloord.

Samen met mijn man Robertinus hebben we 2 jongens. Al zijn wij beiden niet opgegroeid in de polder, ons leven is hier wel samen verder gegaan.

Na de middelbare school ben ik verder gaan leren als Woonbegeleider SPW4. Toen mijn opleiding klaar was, kon ik gelijk werken. Helaas na 3 mnd was de koek al op en zat ik met een burnout thuis!

Doordat ik mijn tijd creatief wilde benutten begon ik sieraden te ontwerpen. Vanuit een hobby, ontstond er een bedrijfje.. na een goede 10 jaar ontwerpen, ontdekken en vooral doorzetten, begon ik begin 2017 aan een NIEUWE uitdaging, WAUWWATMOOI!

In de tijd dat ik veel op de weg zat, ontdekte ik vele leuke kleine gezellige winkeltjes. Meer en meer kreeg ik het idee dat dit in Emmeloord nog werd gemist…. na wikken en wegen zijn we het avontuur aangegaan.

De deuren van Wauw gingen begin 2017 open aan de Sondelstraat, een winkelpandje met een oppervlakte van 60m2.

Klein, maar fijn! 

Na een goed anderhalf jaar zijn we met WAUWWATMOOI verhuisd naar het centrum. We gingen van 60m2 naar 164m2, waardoor we ons assortiment verder konden uitbreiden. 

Mijn passie ligt vooral in het contact met de klant. Het luisteren naar hun verhaal , gezelligheid en de humor. Verder is het natuurlijk heerlijk als je een eerlijk advies mag geven!

Hopelijk zie ik jullie in mijn winkel en ontdekt u het WAUW – GEVOEL !

Tot snel! Linda