Ga naar de inhoud


Zakelijk interieuradvies op maat.

Het kantoor straalt niet echt warmte uit.. Het voelt kil en onpersoonlijk aan en dit beïnvloed de sfeer tijdens het werken..

 Je bent in je werk als kapster of schoonheidsspecialist helemaal op de hoogte van de laatste trends, maar de salon straalt dit niet uit.. En zelf ben je te druk om een plan uit te werken en op zoek te gaan naar de sfeer die je mist..

Wij maken graag kennis met jou en luisteren naar de wensen die er zijn. Daarna bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en stellen we een offerte op. Na goedkeuring gaan wij voor jou aan de slag!

Samenwerking met Makelaars en Projectontwikkelaars.

Is het huis wat verkocht moet worden, gedateerd en kan men er moeilijk doorheen kijken? Of staat het huis leeg en is een beeld van hoe het kan worden, een goede toevoeging? 

Wij kunnen zorgen voor een compleet ander beeld van de woning. De woning hoe hij op zichzelf is, maar dan met een andere vloer, een kleur op de muur en andere meubels.. Of hoe een woning zal zijn als die afgesloten keuken, toch een open keuken wordt! 

Wij maken graag kennis met jou als makelaar of projectontwikkelaar en bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als bekend is wat wij voor jou kunnen doen, stellen wij een offerte op. Na akkoord gaan wij direct aan de slag!