Ga je binnenkort verhuizen of ben je gewoon toe aan een nieuwe inrichting in je huidige huis en heb je echt geen idee waar je moet beginnen? Stop maar met zoeken, want wij kunnen je helpen!

Interieuradvies

Het Wauwwatmooi Interieuradvies is heel toegankelijk en we bieden verschillende pakketten aan:

(klik op onderstaande tabbladen om de verschillende mogelijkheden te bekijken).

Tijdens het Vragenuurtje kun je alle vragen stellen over je woning en de inrichting van je woning. Natuurlijk krijg je van ons diverse tips die je kunt noteren. Na dit Vragenuurtje heb je een basis waarmee je in je eigen woning aan de slag kunt.

Wil je weten hoe dit verder werkt? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier en wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Het vragenuurtje is al beschikbaar vanaf € 75,00!

Met een standaard interieuradvies komen wij op gesprek bij je thuis (of doen we het gesprek via een videogesprek) en gaan we bespreken wat er allemaal aangepast moet worden in je woning. We ontvangen van jou vervolgens nog aanvullende informatie en gaan voor je aan de slag!

Op basis van het gesprek en de aanvullende informatie maken we een plan en werken dit volledig in 3D voor je uit. Daarnaast ontvang je een moodboard met kleuren en een sfeerimpressie.

Wil je meer weten over het Interieuradvies Standaard pakket neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Interieuradvies Standaard is al beschikbaar vanaf € 149,00.

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kunnen wij met het Interieuradvies Premium pakket ook het volledige plan voor je realiseren. Wij gaan dan dus echt jouw huis voor jou stylen!

Kies je voor meer dan € 1.000,00 aan meubels en accessoires uit onze winkel dan komen de kosten voor het Interieuradvies standaard pakket (€ 149,00) te vervallen.

Het Premium pakket is beschikbaar vanaf € …..

Ben je door alle grote projecten in huis heen maar krijg je de sfeer toch net niet zoals jij het graag voor ogen ziet? Of is de basis gewoon goed maar is het tijd voor een lekkere opfrisbeurt? Dan is het Small Styling pakket echt wat voor jou!

We komen eerst een uurtje bij je langs om te bespreken wat je zoekt en vooral wat je leuk vind. Dan krijg je van ons de opdracht om je huidige accessoires te verdelen: wat wil je echt houden en wat kan ondertussen wel eens in de doos op zolder worden gezet.

Vervolgens plannen we gezamenlijk een middag in en komen we met een auto vol mooie accessoires en spulletje naar je toe en gaan de bestaande spullen met mogelijke nieuwe accessoires combineren tot een mooi en gezellig geheel.

De prijs van een Small Styling pakket is vanaf € 150,00. Hiervoor krijg je het gesprek en onze hulp bij het inrichten. Alle spulletjes uit onze winkel die bij jou thuis achterblijven worden apart afgerekend.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak in te plannen voor een styling advies bij jou thuis!