Ga naar de inhoud

KLEURADVIES

Hoe lastig is het om zelf de juiste verkleuren te kiezen? Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn.. Want welke kleur past nu bij je interieur.. En welke kleuren passen nu goed bij elkaar? Wij denken graag mee!

Graag komen wij thuis langs om samen met jou de perfecte verfkleuren uit te kiezen! 

Voor onze afspraak ontvangen wij graag enkele foto’s van de desbetreffende ruimte en een plattegrond. Zo kunnen wij ons enigzins voorbereiden.. Tijdens de afspraak houden wij ons niet vast aan de tijd.. We nemen graag de tijd om goed mee te denken!

Na afloop ontvang je van ons een digitaal overzicht met de uitgekozen verfkleuren en waar we deze hebben bedacht, met daarbij hoeveel verf je precies nodig hebt.

Prijs per verdieping €59,95

INTERIEURADVIES 2D

Kom je er niet uit op het gebied van indeling, kleuren/materialen en/of meubels? Heb je geen 3D impressies nodig om in te kunnen beelden hoe jouw woning er uit kan gaan zien? Dan is dit 2D pakket wellicht iets voor jou!

Na aanleiding van het eerste gesprek waarin wij jouw wensen op papier zetten, maken wij een 2D plan bestaand uit een moodboard, materialen/kleurenplan, een 2D plattegrond en eventueel een meubelplan.

Dit complete plan ontvang je digitaal met een duidelijke geschreven uitleg. Mochten er na ontvangst nog vragen zijn, behandelen we deze natuurlijk nog!

Pakketprijs €499,-     (Bestel je n.a.v. dit pakket binnen een jaar voor minimaal €2500 aan meubels? Dan ontvang je een korting van €250!)

INTERIEURADVIES 3D

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kom je er nu écht helemaal niet uit? Spoken alle keuzes door je hoofd en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Wij helpen graag met het op papier zetten van jouw wensen en jouw ideale interieur! Het op papier zetten van jouw wensen doen wij al in ons eerste gesprek. Aan de hand van die aantekeningen gaan wij aan de slag!

Tijdens de tweede afspraak presenteren wij jou het complete 3D plan. Inclusief moodboard, kleuren/materialenplan, meubelplan, lichtplan, 2D plattegrond en 3D impressies.

Natuurlijk kan het zo zijn dat het plan nog niet helemaal naar wens is en dat je nog enkele dingen wil aanpassen of toevoegen. Dat kan tijdens dit tweede gesprek aangegeven worden. Voor de presentatie van het definitieve ontwerp plannen wij dan een nieuwe afspraak in.

Interesse in dit pakket? Neem contact met ons op!

Na aanleiding van jouw hulpvraag stellen wij een offerte op. (Bestel je n.a.v. dit pakket binnen een jaar voor minimaal €3500,- aan meubels? Dan ontvang je een korting van €300,-)

SPEEDDATE

Geen behoefte aan complete interieurplannen, maar loop je wel vast op het gebied van indeling, meubels en bijvoorbeeld kleur?

 

Wij denken graag met je mee!

 

Voordat de eerste afspraak plaatsvindt stuur jij ons een aantal foto’s van hoe de desbetreffende ruimte er nu uit ziet en waar je tegenaan loopt. Mochten wij n.a.v. jouw mail nog vragen hebben, nemen wij contact met jou op. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden.

Graag komen wij thuis langs om met jou de door ons bedachte opties te bespreken!

Duur van de speeddate is +- 1.5 uur,

Pakketprijs €150,-

AFSTYLING

Alles staat.. De meubels zijn er.. Alleen om nu alles tot een geheel te brengen.. Dat blijft lastig! 

Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn.. Daarom komen wij jou graag helpen!

Nadat wij enkele foto’s en jouw wens hebben ontvagen, komen we met een bus vol accesoires jouw kant op..  De nieuwe accessoires combineren wij met jouw persoonlijke accessoires, tot het samen één geheel is.

Bij eventuele speciale (grotere) aankopen houden wij graag contact. Zo weten we zeker dat de keuzes in de smaak vallen!

Minimale afname van €500,- aan accessoires of kleinmeubelen vereist.

Prijzen zijn afhankelijk van welke accessoires en kleinmeubelen gebruikt worden.

Bovenstaande informatie gelezen, maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of neem contact met ons op via 06 – 24 88 93 23